Een rubberen vloer in een speeltuin plaatsen

✔ Totaalinrichting van speeltuinen

✔ Alle werken in eigen beheer

✔ Conform geldende normen

Rubberen vloer speeltuin plaatsen

Als u een rubberen vloer in een speeltuin wilt plaatsen, dan staan wij aan uw zijde gedurende het volledige project. Dadiplay uit Deinze heeft een ruim aanbod aan valdempingen, speeltuigen en sporttoestellen om uw speeltuin van A tot Z vorm te geven. Ook voor de grondwerken, de afwerking en de keuring kunt u een beroep doen op ons.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

rubberen buitenvloer

Een rubberen vloer in een speeltuin plaatsen met behulp van experten

Of u ons nu inschakelt voor de installatie van speeltuigen, voor een volledige speeltuininrichting of voor het plaatsen van een rubberen vloer in een speeltuin of op de speelplaats, we doen alles in eigen beheer. Ook nadat uw speeltuin opent, staan wij voor u klaar met onze service na verkoop. Zo kunt u ons contacteren voor de keuring van uw speeltoestellen, algemene onderhoudswerken of herstellingen bij defecten van speeltuigen.

Neem contact met ons op bij interesse

Neem contact op met ons team als u een rubberen vloer wilt laten plaatsen in uw speeltuin als extra bescherming voor kinderen. U kunt ons contacteren via het e-mailadres info@dadiplay.be en via het contactformulier. Ook als u vragen heeft over onze werkwijze of over een van onze producten, kunt u ons bereiken via voorgaande contactgegevens.