Een rubberen vloer op een terras plaatsen

✔ Totaalinrichting van speeltuinen

✔ Alle werken in eigen beheer

✔ Conform geldende normen

Rubberen vloer terras

Overweegt u om een rubberen vloer als ondergrond te kiezen voor uw terras? Dan helpt Dadiplay uit Deinze u graag verder bij de volledige uitwerking van uw project. Wij hebben een ruim aanbod aan valdempingen om uw terras, speeltuin of speelplaats veiliger te maken. Wij doen bovendien alles in eigen beheer met ons uitgerust machinepark en eigen tuincentrum.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

rubberen buitenvloer

Een rubberen vloer als afwerkingslaag op een terras

Een rubberen vloer kan perfect ingezet worden als afwerkingslaag op een terras. Een rubberen gietvloer is naadloos en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zulke vloeren kunnen wij ook plaatsen op heuvels, taluds, trappen, enzovoort. Een budgetvriendelijk alternatief voor de gegoten rubbervloer zijn de rubbertegels. Beide opties zijn ideaal als ondergrond voor terrassen, outdoor speeltuinen, kinderdagverblijven, et cetera.

Neem contact met ons op bij vragen

Als u vragen heeft over het plaatsen van een rubberen vloer op een terras of u wilt meer weten over onze andere producten, neem dan vrijblijvend contact op met ons team. U kunt ons bereiken via het e-mailadres info@dadiplay.be en via het contactformulier. We koppelen snel naar u terug en nemen de tijd om uw vragen uitgebreid te beantwoorden. Een rubberen vloer is verder ook uitstekend in te zetten als sportvloer.