Speeltuigen voor op een speelplaats kopen

✔ Totaalinrichting van speeltuinen

✔ Alle werken in eigen beheer

✔ Conform geldende normen

Speeltuigen speelplaats kopen

Als u speeltuigen voor op een speelplaats wilt kopen, dan zit u goed bij ons. Dadiplay zorgt voor de totaalinrichting van uw speeltuin. We voeren alle werken uit in eigen beheer en hebben een jarenlange ervaring. Veiligheid, creativiteit en kwaliteit dragen we hoog in het vaandel. Daarom zijn we uw betrouwbare partner voor de inrichting van uw speelplaats.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

speeltoestel kopen

Veilige speeltuigen voor op een speelplaats kopen

U weet ongetwijfeld dat het belangrijk is dat de speeltuigen op uw speelplaats veilig zijn. Schakel ons daarom in voor de volledige inrichting van uw speeltuin. Met ons eigen machinepark en tuincentrum staan we u bij vanaf de grondwerken tot de afwerking. Weet u nog niet welke speeltoestellen en valdemping u moet kiezen? Dan geven we u met plezier gratis advies en begeleiding om uw ideale speeltuin te ontwerpen. De speeltuigen voor op een speelplaats die u bij ons kunt kopen, voldoen altijd aan de geldende veiligheidsnormen.

Neem contact op met ons ons voor advies en begeleiding

Wilt u onze speeltuigen voor op een speelplaats kopen met de bijbehorende valdemping, zoals een rubberen vloer? Of wilt u advies en begeleiding van onze specialisten om een speeltuin samen te stellen? Contacteer ons dan via het e-mailadres info@dadiplay.be of via het contactformulier. Wij koppelen snel terug naar u.