Outdoor speeltuin

✔ Totaalinrichting van speeltuinen

✔ Alle werken in eigen beheer

✔ Conform geldende normen

Speeltuin kopen

Wilt u speeltoestellen bestellen voor een outdoor speeltuin? Ontdek dan ons uitgebreide aanbod. Dadiplay realiseert uw project van a tot z. Dat wil zeggen dat wij aan uw zijde staan voor het ontwerp van uw speeltuin, de installatie van de speeltoestellen en de afwerking van uw speeltuin. Met onze jarenlange ervaring zijn we dé ideale partner voor het bestellen en het aanleggen van speeltuigen voor uw outdoor speeltuin.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

speeltoestel kopen

Originele speeltuigen bestellen voor uw outdoor speeltuin

Bij ons kunt u meer dan standaard outdoor speelgerief voor uw speeltuin, zoals een schommel of een wip, bestellen. Bij ons vindt u ook boten, kastelen, hindernissenparcours, rolstoeltoegankelijke speelcombinaties, trampolines, kabelbanen en zo veel meer. Uw speeltuin is bovendien pas veilig als u de juiste ondergrond kiest. Ook ons aanbod aan valdempingen is uitgebreid: kies voor een rubberen gietvloer, kunstgras, schors en houtsnippers, rolgrind, enzovoort. Alle speeltoestellen die u bij ons kunt bestellen voor uw outdoor speeltuin, voldoen altijd aan de geldende veiligheidsnormen.

Neem contact op met onze experten voor meer informatie

Wenst u meer informatie over onze manier van werken bij een totaalproject voor speeltuinen of over onze speeltoestellen? Neem dan contact op met onze experten. U kunt ons bereiken via het e-mailadres info@dadiplay.be, via het nummer 09 371 83 80 en via het contactformulier. We koppelen snel naar u terug. Om de levensduur van uw speeltuigen te verlengen, kunt u ons inschakelen voor algemene onderhoudswerken en herstellingen. Wij geven u ook nog mee dat u ook parkmeubilair en sport- en fitnesstoestellen vindt in ons assortiment. We hebben verder ook een uitgebreid aanbod aan gerecycleerde speeltoestellen.