Outdoor fitness

✔ Totaalinrichting van speeltuinen

✔ Alle werken in eigen beheer

✔ Conform geldende normen

Outdoor fitness

Wij hebben een uitgebreid aanbod aan apparaten voor outdoor fitness, natuurlijke speeltoestellen, sportvloeren, parkmeubilair en valdempingen. Met ons eigen, uitgerust machinepark en ons tuincentrum kan Dadiplay u bovendien van a tot z bijstaan bij de inrichting van uw speeltuin. Ook nadat we uw project realiseerden en de buitenfitnessapparaten bij u installeerden, staan we voor u klaar om herstellingen of onderhoudswerken uit te voeren.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Maak het sporten leuker met onze outdoor fitness

Onze buitenfitnessapparaten bestaan uit verschillende materialen. Enerzijds heeft u de keuze uit een ruim aanbod aan toestellen voor outdoor fitness gemaakt van Robiniahout. Dat soort hout is een slijtvast materiaal en is daarenboven de duurzaamste houtsoort van Europa. Deze natuurlijke toestellen zijn dus ideaal om buiten te plaatsen. Anderzijds vindt u bij ons een assortiment aan stalen buitenfitnessapparaten. Staal is een uitstekend materiaal voor buitenfitnessapparaten, doordat het materiaal zo goed bestand is tegen corrosie. Ten slotte vindt u bij ons ook nog interactieve toestellen voor outdoor fitness en de sport basics, zoals een baltrechter, basketbalgoals, trampolines in verschillende maten, voetbaldoelen en nog veel meer!

Ontdek al onze fitnesstoestellen

Ontdek al onze toestellen voor outdoor fitness op onze website en neem contact op met ons bedrijf als u vragen heeft over bepaalde buitenfitnessapparaten. U kunt ons bereiken via het e-mailadres info@dadiplay.be, via het nummer 09 371 83 80 en via het contactformulier. Wij hebben ook een ruim gamma aan outdoor speeltuinen en allerlei soorten valdempingen. Denk maar aan een rubberen gietvloer, valdempende grasmatten, rolgrind, schors- en houtsnippers, zand, gras en zo veel meer.