Buitenfitnessapparaten

✔ Totaalinrichting van speeltuinen

✔ Alle werken in eigen beheer

✔ Conform geldende normen

Buitenfitnessapparaten

Wij hebben een uitgebreid aanbod aan buitenfitnessapparaten, natuurlijke speeltoestellen, sportvloeren, parkmeubilair en valdempingen. Met ons eigen, uitgerust machinepark en ons tuincentrum kan Dadiplay uit Deinze u bovendien van A tot Z bijstaan voor de inrichting van uw speeltuin. Ook nadat we uw project realiseerden, staan we voor u klaar om herstellingen of onderhoudswerken uit te voeren.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Maak het sporten leuker met onze buitenfitnessapparaten

Onze buitenfitnessapparaten bestaan uit verschillende materialen. Enerzijds heeft u de keuze uit een ruim aanbod aan toestellen gemaakt van Robinia hout. Anderzijds vindt u bij ons een assortiment aan stalen fitnesstoestellen voor buiten. De stalen fitnesstoestellen zijn verkrijgbaar in gepoedercoat staal of roestvrij staal. Robinia hout is slijtvast materiaal en is daarenboven de duurzaamste houtsoort van Europa. Deze natuurlijke toestellen zijn dus ideaal om buiten te plaatsen. Ook staal is uitstekend materiaal voor buitentoestellen, doordat het materiaal zo goed bestand is tegen corrosie. 

Ontdek al onze fitnesstoestellen

Ontdek al onze fitnesstoestellen op onze website en neem contact met ons op als u vragen heeft over bepaalde buitenfitnessapparaten. U kunt ons bereiken via het e-mailadres info@dadiplay.be en via het contactformulier. Wij hebben ook een ruim gamma aan klimtoestellen voor buiten en allerlei soorten valdempingen. Denk maar aan een rubberen gietvloer, valdempende grasmatten, rolgrind, schors- en houtsnippers, zand, gras en zoveel meer.