Previous slide
Next slide

Een gegoten rubbervloer laten plaatsen

Gegoten rubbervloer

Een gegoten rubbervloer laten plaatsen, kunt u door ons laten uitvoeren. Dadiplay is gespecialiseerd in de totaalinrichting van speeltuinen. Wij staan aan uw zijde vanaf het ontwerp tot de grondwerken, de installatie en de afwerking. Ook voor de inspectie, de keuring, algemene onderhoudswerken en herstellingen kunt u een beroep doen op ons.

Een gegoten rubbervloer laten plaatsen met eindeloos veel mogelijkheden

Een rubberen gietvloer, oftewel een gegoten rubbervloer plaatsen, is kiezen voor een valdempende ondergrond waarbij u eindeloos veel mogelijkheden heeft. De vloerbedekking kan fungeren als valdemping onder speeltoestellen, als rubberen afwerkingslaag op speelplaatsen of terrassen, als decoratief element in bestratingen, enzovoort. Voor de afwerking van de toplaag kunt u kiezen uit een afwerking met fijne rubbergranulaten van 1 – 4mm of een afwerking met EPDM Mulch. Naargelang de toepassing werken we met één of twee lagen.

Meer over de rubberen gietvloer

Als onderlaag worden recuperatierubbergranulaten gebruikt in de juiste dikte die rekening houdt met de valhoogte. Daarop komt een toplaag in gekleurde EPDM-rubber, waarbij verschillende kleuren en vormen kunnen worden toegepast. U kunt het zo gek niet bedenken!
De EPDM-granulaten worden door en door in de massa gekleurd waardoor ze hun kleur behouden.
Het grote pluspunt om te kiezen om een gegoten rubbervloer te laten plaatsen, is dat de vloer naadloos is. Hellingen zijn met een rubberen gietvloer ook geen probleem. Zo kan de gietrubber geplaatst worden op taluds, heuvels, trappen, enzovoort. Na de plaatsing kunnen wij zorgen voor een HIC-test die aantoont dat de vloer aan de geldende normen voldoet.

Kom meer te weten over onze werkwijze

Wilt u een gegoten rubbervloer laten plaatsen door Dadiplay? Of heeft u vragen over bepaalde producten, zoals speeltuigen voor op een speelplaats? Neem dan contact op met ons team uit. U kunt ons bereiken via het e-mailadres info@dadiplay.be of via het contactformulier.