Een rubberen sportvloer laten plaatsen

Rubber sportvloer

Wilt u een rubberen sportvloer laten plaatsen? Dan helpen wij u graag verder. Dadiplay is de expert op vlak van de totaalinrichting van speeltuinen. Wij doen alles in eigen beheer: van de grondwerken tot de afwerking. Met ons uitgerust machinepark en eigen tuincentrum is het allemaal mogelijk.

Een rubberen sportvloer laten plaatsen met tal van opties

Een rubberen gietvloer kan niet alleen als valdemping gebruikt worden, maar het is ook ideaal als sportvloer. Naargelang de toepassing werken wij met één of twee lagen. Een rubberen sportvloer kunnen wij op een fundering van zandcement, asfalt of beton plaatsen. We kunnen de rubbervloer ook in twee lagen plaatsen met als ondergrond kunstharsgebonden grind of een onderlaag in SBR om een flexibele sportvloer met valdemping te bekomen. De belijning schilderen we er achteraf op met verf op PU-basis, zodat de belijning voor een lange periode gegarandeerd blijft. Ook daarvoor kunnen wij met meerdere kleuren werken, zowel voor de belijning als voor de toplaag. Een sportvloer in gegoten rubber heeft een zeer lange levensduur en is makkelijk te onderhouden.

Contacteer ons voor meer informatie over onze sportvloeren

Als u interesse heeft om een rubberen sportvloer te laten plaatsen door ons of u heeft vragen over onze andere producten, zoals onze buitenfitnessapparaten, neem dan zeker contact op met ons team. U kunt ons bereiken via het e-mailadres info@dadiplay.be en via het contactformulier.

Basiskleuren

Kleurmixen