Previous slide
Next slide

Onderhoud en herstelling van uw speeltuin

Onderhoud en herstellingen

Schakel ons in voor het onderhoud of de herstelling van uw speeltuin en verleng zo de levensduur van uw speeltuigen. Dadiplay staat u bij voor de totaalinrichting van uw speeltuin, van de graafwerken tot het plaatsen van de speeltoestellen en het onderhoud en eventuele herstelling.

Laat het onderhoud van uw speeltuin door ons uitvoeren

Door de speeltoestellen en de ondergronden regelmatig van een onderhoud te voorzien, verlengt u de levensduur van uw speeltuin. Denk maar aan het reinigen van de rubbervloeraanvullen van de zandbak of schorsbakonderhoud van de beplantingenonderhoud en aanvullen van het kunstgras, enzovoort. Er is garantie op onze producten en op de aanleg. Als er binnen de garantieperiode iets aan de hand zou zijn dat onder garantie valt, wordt dat kosteloos verholpen. Vraag dus zeker naar de garantievoorwaarden. Er kan ook zelf in het onderhoud voorzien worden. We bezorgen dan instructies en advies voor het onderhoud.

Herstellingen van speeltuigen

Als er door vandalisme, weersomstandigheden of om andere redenen herstellingen aan uw speeltuin nodig zijn, kunnen wij dat, naast het onderhoud, ook uitvoeren. Als er reserveonderdelen nodig zijn, gaan we op zoek naar de juiste stukken en leveren die aan of we verzorgen zelf de herstelling.

Herstellingen van speeltoestellen kan echter enkel voor ons eigen gamma. We beschikken niet over onderdelen voor speeltuigen van andere fabrikanten.
Universele schommelzitjes, glijbanen en andere accessoires kunnen we wel aanleveren en indien gewenst ook installeren.

Kom meer te weten over onze diensten

Wilt u meer informatie over onze diensten, heeft u vragen over bepaalde producten, zoals onze calisthenicstoestellen, of wilt u het onderhoud van uw speeltuin aan ons overlaten? Neem dan zeker contact op met ons. U kunt ons bereiken via het e-mailadres info@dadiplay.be, via het nummer 09 371 83 80 en via het contactformulier.

Service aanvraag