Previous
Next

Over ons

Over ons

Totaalinrichting Ontwerp Aanleg Onderhoud Installatie Inspectie van speelterreinen

Maak kennis met ons

Bij Dadiplay kan u terecht voor de totaalinrichting van uw speeltuin. Met onze jarenlange ervaring zijn we de geschikte partner om u te helpen bij de aankoop of aanleg van uw speeltuin. Alles gebeurt in eigen beheer, van grondwerken tot afwerking.

U kan bij ons terecht voor de grondwerken van uw speeltuin, aankoop en installatie van sport- en speeltoestellen, valdempende rubbervloeren, rubbertegels, kunstgras en andere valdempende ondergronden, aanleg van sportvloeren, …

Veiligheid, creativiteit en kwaliteit staan bij ons voorop.

Van verkoop tot installatie. En nog veel verder.

Grondwerken & afwerking.

Bij de installatie van een speeltuin of installatie van valdemping komen er al snel grondwerken of aanplantingen aan te pas. We doen alles in eigen beheer.

speeltoestel kopen

Speel- en sporttoestellen.

Of het nu gaat om de aankoop van toestellen met installatie, zonder installatie of enkel het installeren van sport- en speeltoestellen, het kan allemaal.

Valdemping.

Veiligheid is belangrijk en onze prioriteit. In ons ruim gamma met verschillende materialen, vindt u gegarandeerd de geschikte valdemping voor uw project.

Rubbervloer Revarte Edegem

Sportterreinen.

We kunnen zorgen voor de verkoop, levering en installatie van een pannakooi, sportkooi, multisport, sporttoestellen, maar ook voor een rubberen sportvloer, een sportvloer met kunstgras en nog zoveel andere materialen.

Service na verkoop.

We blijven klaar staan voor u. Eventuele herstellingen en onderhoud van uw speel- of sportterrein voeren we ook graag uit.