Previous slide
Next slide

Over ons

Over ons

Totaalinrichting Ontwerp Aanleg Onderhoud Installatie Inspectie van speelterreinen

Maak kennis met ons

Bij Dadiplay kan u terecht voor de totaalinrichting van uw speeltuin. Met onze jarenlange ervaring zijn we de geschikte partner om u te helpen bij de aankoop of aanleg van uw speeltuin. Alles gebeurt in eigen beheer, van grondwerken tot afwerking.

U kan bij ons terecht voor de grondwerken van uw speeltuin, aankoop en installatie van sport- en speeltoestellen, valdempende rubbervloeren, rubbertegels, kunstgras en andere valdempende ondergronden, aanleg van sportvloeren, …

Veiligheid, creativiteit en kwaliteit staan bij ons voorop.

Geschiedenis

De zaak werd origineel opgericht in 1992 onder de naam Coussens Peter door de stichters Peter Coussens en zijn echtgenote Hilde De Saer. Er werd een tuincentrum opgericht in combinatie met tuinarchitectuur, tuinaanleg en tuinonderhoud. 

Heel wat jaren later, in 2003 verhuisde het bedrijf naar een nieuwe en huidige locatie langs de autosnelweg in Nevele.

Dadiplay vindt daar zijn oorsprong terug, ongeveer 20 jaar geleden. Er werd gestart met de installatie van speel -en sporttoestellen en grondwerken voor speeltuinen. Dit als vaste installateur van meerdere fabrikanten.
Er werd ook gestart met de aanleg van valondergronden en sportvloeren in rubber, kunstgras en natuurlijke materialen.

In 2016 hebben de zonen van Peter & Hilde, David Coussens en Dieter Coussens de zaak deels in handen genomen. Samen met Hilde staan zij aan het roer van het Dadiplay zoals het nu gekend is.
Op hen is de klinkende naam Dadiplay ook gebaseerd: een samensmelting van de eerste 2 letters van de voornamen van David en Dieter.

Dankzij de jonge vibe die nu in het bedrijf hangt en meer dan ooit de focus op kwaliteit, is Dadiplay een sterk groeiend merk en bedrijf in de markt van recreatieve voorzieningen voor kinderen en volwassenen.

Onze waarden en beloftes

Waarden en beloftes

Van verkoop tot installatie. En nog veel verder.

Grondwerken & afwerking.

Bij de installatie van een speeltuin of installatie van valdemping komen er al snel grondwerken of aanplantingen aan te pas. We doen alles in eigen beheer.

speeltoestel kopen

Speel- en sporttoestellen.

Of het nu gaat om de aankoop van toestellen met installatie, zonder installatie of enkel het installeren van sport- en speeltoestellen, het kan allemaal.

Valdemping.

Veiligheid is belangrijk en onze prioriteit. In ons ruim gamma met verschillende materialen, vindt u gegarandeerd de geschikte valdemping voor uw project.

Rubbervloer sportvloer Revarte Edegem

Sportterreinen.

We kunnen zorgen voor de verkoop, levering en installatie van een pannakooi, sportkooi, multisport, sporttoestellen, maar ook voor een rubberen sportvloer, een sportvloer met kunstgras en nog zoveel andere materialen.

Service na verkoop.

We blijven klaar staan voor u. Eventuele herstellingen en onderhoud van uw speel- of sportterrein voeren we ook graag uit.