Previous slide
Next slide

Speeltuininrichting

Speeltuininrichting

Speeltuininrichting van ontwerp tot afwerking

Met onze jarenlange ervaring zijn we de geschikte partner om u te helpen bij de aankoop of aanleg van uw speeltuin. Alles gebeurt in eigen beheer, van grondwerken tot afwerking.

U kan bij ons terecht voor de grondwerken van uw speeltuin, aankoop en installatie van sport- en speeltoestellenvaldempende rubbervloerenrubbertegelskunstgras en andere valdempende ondergronden.

Bij een speeltuin denken we niet alleen meer aan een schommel, glijbaan of wip. Denk ook aan een boot, kasteel, hindernissenparcours, … alles is mogelijk.
Wij helpen u graag verder met de keuze en inplanting van de geschikte toestellen voor uw speeltuin.

Het is mogelijk om met een bepaald thema te werken of bepaalde materialen. Zo zijn natuurlijke speeltoestellen en natuurlijke sporttoestellen, gemaakt uit Robinia hout nu heel populair en een echte aanrader.

Laat uw fantasie de vrije loop, wij vinden vast de gepaste uitwerking en komen graag ter plaatse om u te helpen uw project te realiseren.

Naast speeltoestellen, kan u ook terecht bij ons voor uw outdoor fitness en (multi)sportterrein. We werken enkel met toestellen van hoge kwaliteit, zodat uw fitness tegen een stootje bestand is en voor vele jaren sportplezier kan zorgen.

Heeft u uw toestellen al aangekocht, maar zoekt u naar een professionele installateur? Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres.
Lees hier meer.

Maar daar stopt het niet! We staan ook in voor alle nodige grondwerken en installeren de nodige valondergrond.
Dus na ons vertrek is uw speeltuin of speeltoestel volledig speelklaar volgens de huidige normen!

Werkwijze speeltuininrichting

Plaatsbezoek
Eerst komen we langs voor een plaatsbezoek. We luisteren naar de verwachtingen en we meten alles op. Er worden foto's gemaakt en we bespreken samen de mogelijkheden.
Offerte
Eenmaal we alles opgemeten en besproken hebben, gaan we aan de slag met de opmaak van een voorstel. We zorgen ervoor dat we zo goed als mogelijk aan de wensen kunnen voldoen. U ontvangt de offerte per mail. Optioneel kunnen we langskomen om wat meer uitleg te geven bij de offerte. Aanpassingen zijn ook nog mogelijk.
Bestelling
Indien we een bestelling ontvangen, verwerken we deze zo snel als mogelijk. De materialen worden besteld en we voorzien de werken in de planning. U ontvangt een orderbevestiging en een indicatie van het tijdstip van levering of uitvoering.
Levering en/of uitvoering
Eindelijk is het zover! We leveren de speeltoestellen of starten met de uitvoering, afhankelijk van wat er besproken is. Bij de start of enkele dagen vooraf overlopen we nog eens alles samen zodat de uitvoering vlot kan verlopen.
Afwerking en opening
Alles wordt afgewerkt en uw speeltuin is klaar om geopend te worden!
Service na verkoop
Ook na de uitvoering van een project blijven we beschikbaar. U kan ons contacteren voor keuringen, eventuele herstellingen, onderhoud, ...