Een rubberen vloer op een speelplaats plaatsen

✔ Totaalinrichting van speeltuinen

✔ Alle werken in eigen beheer

✔ Conform geldende normen

Rubberen vloer speelplaats

Een rubberen vloer als ondergrond hebben op een speelplaats is de ideale oplossing om kinderen extra te beschermen tijdens het spelen. Dadiplay uit Deinze helpt u graag verder met de keuze van de juiste valdemping, rekening houdende met de geldende veiligheidsnormen. Ons aanbod aan speeltoestellen en valdempingen is bovendien uitgebreid. Samen vinden wij dus zeker en vaste de perfecte samenstelling.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

rubberen buitenvloer

Een rubberen vloer als ondergrond op uw speelplaats

Een rubberen gietvloer biedt diverse mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een afwerking met fijne rubbergranulaten of een afwerking met EPDM Mulch. Ook op vlak van kleur en vorm heeft u verschillende opties. Wij kunnen de vloer bovendien makkelijk op heuvels, trappen en taluds plaatsen. Als u zoekt naar een budgetvriendelijke oplossing, dan kunt u kiezen voor rubbertegels. De tegels zijn verkrijgbaar in gerecycleerd materiaal; SBR-tegels en met een nieuwe toplaag in EDPM. Welke optie u ook kiest, een rubberen vloer plaatsen op een speelplaats brengt gegarandeerd heel wat voordelen met zich mee.

Ontdek meer over onze diensten

Neem contact met ons op als u meer wilt weten over het plaatsen van een rubberen vloer op een speelplaats of als u vragen heeft over onze andere producten, zoals klimtoestellen voor buiten. U kunt contact opnemen via het e-mailadres info@dadiplay.be en via het contactformulier. Ontdek alvast meer over ons volledige aanbod en onze service na verkoop.