Een rubberen vloer op een speelplaats plaatsen

✔ Totaalinrichting van speeltuinen

✔ Alle werken in eigen beheer

✔ Conform geldende normen

Rubberen vloer speelplaats

Een rubberen vloer als ondergrond plaatsen op een speelplaats of in een speeltuin is de ideale oplossing om kinderen extra te beschermen tijdens het spelen. Dadiplay helpt u graag verder met de keuze van de juiste valdemping, rekening houdende met de geldende veiligheidsnormen. Ons aanbod aan speeltoestellen en valdempingen is bovendien uitgebreid. Samen vinden wij dus zeker en vast de perfecte samenstelling.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

rubberen buitenvloer

Een rubberen vloer als ondergrond op uw speelplaats

Een rubberen sportvloer of vloer voor een speelplaats of speeltuin laten plaatsen biedt diverse mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een afwerking met fijne rubbergranulaten of een afwerking met EPDM Mulch. Wanneer u een rubberen vloer laat plaatsen op de speelplaats of in de speeltuin heeft u ook op vlak van kleur en vorm verschillende opties. Wij kunnen de vloer bovendien makkelijk op heuvels, trappen en taluds plaatsen. Als u zoekt naar een budgetvriendelijke oplossing, dan kunt u kiezen voor rubbertegels. De tegels zijn verkrijgbaar in gerecycleerd materiaal; SBR-tegels en met een nieuwe toplaag in EDPM. Welke optie u ook kiest, een rubberen vloer plaatsen op een speelplaats of in een speeltuin brengt gegarandeerd heel wat voordelen met zich mee.

Ontdek meer over onze diensten

Neem contact op met ons team als u meer wilt weten over het plaatsen van een rubberen vloer op een speelplaats of als u vragen heeft over onze andere ecologische speeltoestellen. U kunt contact opnemen via het e-mailadres info@dadiplay.be en via het contactformulier. Ontdek alvast meer over ons volledige aanbod en onze service na verkoop.