Outdoor sporttoestel kopen

Outdoor sporttoestel kopen

Outdoor sporttoestel kopen, een zeer ruim en divers aanbod

Een outdoor sporttoestel kopen kan bij ons aan zeer aantrekkelijke prijzen. De sporttoestellen zijn er in alle vormen, groottes en kleuren.

De outdoor sporttoestellen zijn verkrijgbaar als multisport, pannakooi, calisthenics, fitness toestellen, krachttoestellen en street workout sporttoestellen.
Een aantal van deze toestellen zijn zowel in metaal als in Robinia hout verkrijgbaar.

Een outdoor sporttoestel kopen is een belangrijke aankoop, vraag dus gerust extra informatie aan of vraag een offerte aan. Klik hieronder door naar de productcategorieën.

Een outdoor sporttoestel kopen, wat meer informatie

Een outdoor sporttoestel kopen kan zowel zonder installatie als met installatie.

Bij zelf-installatie staan we bij met gratis advies en begeleiding. We zorgen ook voor duidelijke handleidingen die het installeren van de outdoor sporttoestellen een stuk makkelijker maakt. Bij complexe installaties zoals installaties van multisportvelden en grotere street workout combinaties kunnen we ook één of meerdere ervaren installateurs op de werf voorzien die meehelpen. Een outdoor sporttoestel kopen wordt op deze manier een stuk makkelijker.

Bij het kopen van een outdoor sporttoestel met er rekening gehouden worden met de beschikbare ruimte. Elk outdoor sporttoestel heeft een bepaalde veiligheidszone die obstakelvrij moet zijn. Op de productpagina’s van elk sporttoestel staat daarom de oppervlakte van de veiligheidszone aangegeven, alsook een 2D plan van de veiligheidszone. Op die manier kan u heel makkelijk nameten als het speeltoestel of sporttoestel in de beschikbare zone past.

Het is ook belangrijk om rekening te houden met de valhoogte van een outdoor sporttoestel. Deze valhoogte staat ook steeds aangegeven op de productpagina’s. De aangegeven hoogte is de maximum valhoogte waarvan een gebruiker kan vallen. Rond deze valhoogtes is er een strenge regelgeving die bepaalt welk materiaal geschikt is als valdempende bodem en welk materiaal niet.

Bij outdoor multisportkooien of pannavelden is er geen valhoogte of veiligheidszone van toepassing.

De outdoor sporttoestellen die we verkopen zijn speciaal gemaakt voor openbaar gebruik. Dit wil zeggen dat de sporttoestellen zeer intensief gebruikt kunnen worden en gegarandeerd heel wat jaren meegaan. Een outdoor sporttoestel kopen moet je met een gerust hart kunnen doen en daardoor geven we ook een uitgebreide garantie.

Alvorens een outdoor sporttoestel te kopen, is het ook mogelijk om een plaatsbezoek aan te vragen. Dan bekijken wij wat de beschikbare zone is voor de sporttoestellen, hoeveel sporttoestellen er in zouden kunnen passen, welke veiligheidszones kunnen overlappen, als de huidige ondergrond al dan niet geschikt is als valondergrond, … Op die manier kan u met gerust hart een outdoor sporttoestel kopen of meerdere outdoor sporttoestellen kopen.