Robinia speeltoestellen

✔ Totaalinrichting van speeltuinen

✔ Alle werken in eigen beheer

✔ Conform geldende normen

Robinia speeltoestellen

Robinia speeltoestellen zijn een ware aanwinst voor uw speeltuin. De speeltuinen zijn uit natuurlijke elementen vervaardigd, waardoor ze alle temperaturen aankunnen én prachtig in een openbare speeltuin passen. Dadiplay staat u graag bij gedurende het hele proces van graafwerken, installaties en afwerkingen van een speeltuin met Robinia speeltoestellen!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Robinia torencombinatie VPRB1207

Kinderen leven zich uit op Robinia speeltoestellen

Robinia is de meest duurzame houtsoort en dat merkt u ook aan de kwaliteit van de speeltoestellen. Wij beschikken over een ruim assortiment aan Robinia speeltoestellen. Hieronder ziet u een greep uit het aanbod:

Wanneer u ervoor kiest een van onze Robinia speeltoestellen aan te kopen, komen wij graag bij u op bezoek om de mogelijkheden te bespreken. Vervolgens laat u met een gerust hart de gehele installatie aan ons over. 

Bestel vandaag nog uw favoriete speeltoestellen

Heeft u nog vragen omtrent onze Robinia speeltoestellen, of wenst u meteen een van onze speeltuigen voor uw speelplaats te kopen? Dan neemt u gerust contact met ons op. Dat doet u door te bellen naar het nummer 09 371 83 80, door een e-mail te sturen naar het e-mailadres info@dadiplay.be of door het contactformulier in te vullen. Wij koppelen vervolgens graag zo snel mogelijk naar u terug!