Robinia-speeltoestellen

✔ Totaalinrichting van speeltuinen

✔ Alle werken in eigen beheer

✔ Conform geldende normen

Robinia speeltoestellen

Robinia-speeltoestellen zijn een ware aanwinst voor uw speeltuin. De speeltuinen zijn uit natuurlijke elementen vervaardigd, waardoor ze alle temperaturen aankunnen én prachtig in een openbare speeltuin passen. Dadiplay staat u graag bij gedurende het hele proces van graafwerken, installaties en afwerkingen van een speeltuin met Robinia-speeltoestellen!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

rubberen buitenvloer

Uw kinderen leven zich uit op Robinia-speeltoestellen

Robinia is de meest duurzame houtsoort en dat merkt u ook aan de kwaliteit van de speeltoestellen. Wij beschikken over een ruim assortiment aan Robinia-speeltoestellen. Hieronder ziet u een greep uit het aanbod:

Wanneer u ervoor kiest een van onze Robinia-speeltoestellen aan te kopen, komen wij graag bij u op bezoek om de mogelijkheden te bespreken. Vervolgens laat u met een gerust hart de gehele installatie aan ons over.

Bestel vandaag nog uw favoriete speeltoestellen

Heeft u nog vragen omtrent onze Robinia-speeltoestellen, of wenst u meteen een van onze speeltuigen voor uw speelplaats te kopen? Dan neemt u gerust contact met ons op. Dat doet u door te bellen naar het nummer 09 371 83 80, door een e-mail te sturen naar het e-mailadres info@dadiplay.be of door het contactformulier in te vullen. Wij koppelen vervolgens graag zo snel mogelijk naar u terug!