Oplossingen voor campings en vakantieparken

Specifieke oplossingen voor campings en vakantieparken

Kinderen op stalen balanceerparcours

Het aanbieden van hoogwaardige speel- en sportvoorzieningen kan een aanzienlijke meerwaarde bieden voor campings en vakantieparken. Deze voorzieningen dragen bij aan een onvergetelijke ervaring voor gasten van alle leeftijden, wat resulteert in een hogere klanttevredenheid en een groter aantal terugkerende bezoekers. Bij Dadiplay bieden we op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij de behoeften van campings en vakantieparken. Ontdek hoe onze speel- en sportoplossingen uw locatie kunnen verbeteren en aantrekkelijker kunnen maken voor uw gasten.

Mogelijkheden voor campings en vakantieparken

Wooden grenen houten speelcombinaties camping

Speelzones voor kinderen

Kindvriendelijke speelzones zijn essentieel om jonge gasten te vermaken en ouders te ontlasten. Onze oplossingen omvatten:

 • Veilige en duurzame speeltoestellen: Onze speeltoestellen voldoen aan de strengste veiligheidsnormen en zijn gemaakt van duurzame materialen zoals Robinia hout en gerecyclede HDPE panelen.
 • Inclusieve speeltoestellen: Toestellen die toegankelijk zijn voor kinderen van alle leeftijden en capaciteiten, inclusief rolstoeltoegankelijke schommels en speeltorens.
 • Thematische speelzones: Creëer een unieke en boeiende speelomgeving met thematische speeltoestellen, zoals piratenschepen, kastelen of ruimteavonturen.

Sport- en fitnesszones

Voor campings en vakantieparken zijn sport- en fitnesszones een geweldige manier om gasten van alle leeftijden te betrekken bij fysieke activiteiten.

 • Multisportvelden: Geschikt voor diverse sporten zoals voetbal, basketbal, volleybal en tennis. Deze velden kunnen worden aangepast aan de beschikbare ruimte en specifieke behoeften.
 • Fitnessapparatuur voor buiten: Speciaal ontworpen voor gebruik in alle weersomstandigheden, onze fitnessapparatuur is geschikt voor zowel volwassenen als jongeren. Denk aan krachttrainingsapparatuur, calisthenics en cardio-apparaten.
 • Inclusieve sportoplossingen: Ontwerpen die rekening houden met gebruikers van verschillende leeftijden en capaciteiten, inclusief rolstoeltoegankelijke sporttoestellen.
Multisportkooi ardinam
VPRB1207 in vakantiedomein

Natuurlijke speelomgevingen

Natuurlijke speelomgevingen brengen kinderen dichter bij de natuur en bieden een rustige en verfrissende speelervaring.

 • Natuurlijke speeltoestellen: Robinia houten speeltoestellen die duurzaam en milieuvriendelijk zijn, perfect passend in een groene omgeving.
 • Natuurlijke valondergronden: Gebruik van gras, houtsnippers en zand als valondergrond zonder afboordingen, wat zorgt voor een natuurlijke uitstraling en betere waterdoorlatendheid.
 • Groene speelpaden: Creëer wandel- en fietspaden door het park, met natuurlijke obstakels en speelelementen langs de route.

Water- en zandspeelzones

Water- en zandspeelzones zijn populaire attracties in campings en vakantieparken en bieden een verfrissende en sensorische speelervaring voor kinderen.

 • Waterspeeltoestellen: Fonteinen, waterkanonnen en interactieve waterspeelstructuren die kinderen uitnodigen om te spetteren en te spelen.
 • Zandspeelplaatsen: Uitgerust met graafmachines, zandtafels en sculptuurelementen, waar kinderen kunnen graven, bouwen en hun creativiteit de vrije loop kunnen laten.
 • Combinaties van water en zand: Creëer gebieden waar water en zand elkaar ontmoeten, wat extra speelmogelijkheden biedt en kinderen aanmoedigt om samen te werken en te ontdekken.
Ontwerp met Robinia zand en waterspel
Parkmeubilair zitbank en vuilnisbak

Parkmeubilair en aanvullende voorzieningen

Goed ontworpen parkmeubilair en voorzieningen dragen bij aan het comfort en de functionaliteit van speel- en sportzones binnen campings en vakantieparken. Onze oplossingen omvatten:

 • Zitbanken en picknicktafels: Gemaakt van duurzame materialen zoals thermisch verzinkt staal en Robinia hout. Deze zijn bestand tegen de elementen en bieden comfortabele plekken om te zitten en te genieten van de omgeving.
 • Afvalbakken en informatieve borden: Voorzieningen die bijdragen aan de netheid en organisatie van speel- en sportzones. Dit helpt bij het behouden van een schone en uitnodigende omgeving.
 • Schaduwdoeken en pergola’s: Structuren die zorgen voor schaduw en beschutting, waardoor speel- en sportzones het hele jaar door aangenaam blijven.

Veiligheid en onderhoud

Veiligheid en onderhoud zijn cruciaal voor het succes en de duurzaamheid van speel- en sportzones in campings en vakantieparken. Wij bieden:

 • Veiligheidsnormen: Onze speel- en sporttoestellen voldoen aan de strengste veiligheidsnormen zoals EN 1176 en EN 1177, die de veiligheid van speeltoestellen en valondergronden garanderen.
 • Onderhoudsvriendelijke materialen: Gebruik van duurzame materialen die bestand zijn tegen intensief gebruik en verschillende weersomstandigheden, wat zorgt voor een langere levensduur en minder onderhoud.
 • Regelmatige inspecties: Wij bieden diensten voor regelmatige inspecties en onderhoud om ervoor te zorgen dat de speel- en sportzones veilig en in goede staat blijven.
Wooden grenen houten speelcombinaties campingpark

Bij Dadiplay streven we ernaar om campings en vakantieparken te voorzien van op maat gemaakte speel- en sportoplossingen die de fysieke, sociale en cognitieve ontwikkeling van bezoekers bevorderen. Met onze ervaring en expertise kunnen we u helpen bij het creëren van speel- en sportzones die de tevredenheid van uw gasten verhogen en bijdragen aan de groei van jouw park. Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe wij je kunnen helpen bij het realiseren van uw project.