Oplossingen voor horeca

Oplossingen voor hotels, restaurants en cafés

Kinderen lachend in vogelnestschommel

Het creëren van aantrekkelijke en veilige speel- en sportzones binnen horecagelegenheden kan een aanzienlijke meerwaarde bieden. Het helpt niet alleen bij het aantrekken van gezinnen, maar verhoogt ook de klanttevredenheid en het herhalingsbezoek. Bovendien blijven de gasten langer tafelen of verblijven ze langer als de kinderen vermaakt kunnen worden en plezier beleven. Dit zorgt voor extra opbrengsten. Bij Dadiplay bieden we op maat gemaakte oplossingen voor de horeca die inspelen op de specifieke behoeften van uw locatie. Ontdek hoe onze speel- en sportoplossingen uw horecazaak kunnen transformeren.

Mogelijkheden voor de horeca

Kinderen lopen naar Crooc speelcombinatie

Speelzones voor kinderen

Het aanbieden van speelzones voor kinderen in horecagelegenheden kan ouders geruststellen en kinderen vermaken, wat bijdraagt aan een positieve eet- of verblijfservaring.

 • Veilige en duurzame speeltoestellen: Onze speeltoestellen voldoen aan de strengste veiligheidsnormen en zijn gemaakt van duurzame materialen zoals Robinia hout en gerecyclede HDPE panelen.
 • Inclusieve speeltoestellen: Toestellen die toegankelijk zijn voor kinderen van alle leeftijden en capaciteiten, inclusief rolstoeltoegankelijke schommels en speeltorens.
 • Thematische speelzones: Creëer een unieke en boeiende speelomgeving met thematische speeltoestellen, zoals piratenschepen, kastelen of ruimteavonturen.

Sport- en fitnesszones

Voor horecagelegenheden zoals hotels, resorts en vakantieparken kunnen sport- en fitnesszones een aantrekkelijke aanvulling zijn.

 • Multisportvelden: Geschikt voor diverse sporten zoals voetbal, basketbal en volleybal. Deze velden zijn duurzaam en kunnen worden aangepast aan de beschikbare ruimte en specifieke behoeften.
 • Fitnessapparatuur voor buiten: Speciaal ontworpen voor gebruik in alle weersomstandigheden, onze fitnessapparatuur is geschikt voor zowel volwassenen als jongeren. Denk aan krachttrainingsapparatuur, calisthenics en cardio-apparaten.
 • Inclusieve sportoplossingen: Ontwerpen die rekening houden met gebruikers van verschillende leeftijden en capaciteiten, inclusief rolstoeltoegankelijke fitnessapparatuur.
Fitnesstoestellen op het strand met sporters
Kinderen op VPRB1207 Robinia speelcombinatie

Natuurlijke en groene speelplaatsen

Steeds meer horecagelegenheden kiezen voor duurzame en natuurlijke speelomgevingen. Onze oplossingen omvatten:

 • Natuurlijke speeltoestellen: Zoals Robinia houten speeltoestellen die duurzaam en milieuvriendelijk zijn. Deze toestellen passen perfect in een groene omgeving en bieden een natuurlijke uitstraling.
 • Natuurlijke valondergronden: Gebruik van gras, houtsnippers en zand als valondergrond zonder afboordingen, wat zorgt voor een natuurlijke uitstraling en betere waterdoorlatendheid.
 • Waterdoorlatende ondergronden: Zoals EPDM Mulch, een duurzame rubberen gietvloer die de textuur van houtsnippers heeft en in natuurlijke kleuren beschikbaar is. Dit zorgt voor een veilige en milieuvriendelijke speelondergrond.

Parkmeubilair en aanvullende voorzieningen

Goed ontworpen parkmeubilair en voorzieningen dragen bij aan het comfort en de functionaliteit van speel- en sportzones binnen horecagelegenheden. Onze oplossingen omvatten:

 • Zitbanken en picknicktafels: Gemaakt van duurzame materialen zoals thermisch verzinkt staal en Robinia hout. Deze zijn bestand tegen de elementen en bieden comfortabele plekken om te zitten en te genieten van de omgeving.
 • Afvalbakken en informatieve borden: Voorzieningen die bijdragen aan de netheid en organisatie van speel- en sportzones. Dit helpt bij het behouden van een schone en uitnodigende omgeving.
 • Schaduwdoeken: Structuren die zorgen voor schaduw en beschutting, waardoor speel- en sportzones het hele jaar door aangenaam blijven.
Kinderen op een draaimolen
Meisje spelend met zandkatrol Robinia

Veiligheid en onderhoud

Veiligheid is een topprioriteit bij het ontwerpen en installeren van speel- en sportzones in horecagelegenheden. Wij bieden:

 • Veiligheidsnormen: Onze speel- en sporttoestellen voldoen aan de strengste veiligheidsnormen zoals EN 1176 en EN 1177, die de veiligheid van speeltoestellen en valondergronden garanderen.
 • Onderhoudsvriendelijke materialen: Gebruik van duurzame materialen die bestand zijn tegen intensief gebruik en verschillende weersomstandigheden, wat zorgt voor een langere levensduur en minder onderhoud.
 • Regelmatige inspecties: Wij bieden diensten voor regelmatige inspecties en onderhoud om ervoor te zorgen dat de speel- en sportzones veilig en in goede staat blijven.

Bij Dadiplay zetten we ons in om horecagelegenheden te voorzien van op maat gemaakte speel- en sportoplossingen die zowel aantrekkelijk als veilig zijn. Met onze ervaring en expertise kunnen we u helpen bij het creëren van speel- en sportzones die de tevredenheid van uw gasten verhogen en bijdragen aan de groei van uw bedrijf. Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe wij u kunnen helpen bij het realiseren van uw project.