Oplossingen voor scholen

Ontdek onze oplossingen voor scholen

Kinderen op trein speeltoestel

Speel- en sportzones op scholen zijn essentieel voor de ontwikkeling van kinderen. Ze bieden niet alleen een plek voor fysieke activiteit, maar ook voor sociale interactie en cognitieve groei. Bij Dadiplay begrijpen we de unieke behoeften van scholen en bieden we op maat gemaakte oplossingen die de gezondheid en het welzijn van leerlingen bevorderen. Lees verder om te ontdekken hoe onze speel- en sportoplossingen uw school kunnen transformeren.

Mogelijkheden voor scholen

Kinderen aan speelpaneel fabriek

Inclusieve speeltoestellen

Inclusieve speeltoestellen zijn essentieel om ervoor te zorgen dat alle kinderen, ongeacht hun capaciteiten, kunnen deelnemen aan het spel. Onze oplossingen voor scholen omvatten onder andere:

 • Rolstoeltoegankelijke speeltoestellen: Zoals schommels, glijbanen en wippen die speciaal zijn ontworpen om toegankelijk te zijn voor kinderen in een rolstoel.
 • Sensorische speeltoestellen: Elementen die verschillende zintuigen stimuleren, zoals geluiden, texturen en kleuren, wat bijdraagt aan de sensorische ontwikkeling van kinderen.
 • Sociale speeltoestellen: Speeltoestellen die samenwerking en interactie bevorderen, zoals groepsschommels en interactieve speelpanelen.

Educatieve speelomgevingen

Speelzones kunnen worden ontworpen om het leren te bevorderen door educatieve elementen op te nemen:

 • Thematische speeltoestellen: Zoals speeltorens en speelhuisjes met educatieve thema’s zoals ruimtevaart, natuur of geschiedenis.
 • Speelpanelen en puzzels: Educatieve speelpanelen en puzzels die kinderen aanmoedigen om te leren terwijl ze spelen.
 • Natuurlijke speelomgevingen: Gebruik van natuurlijke elementen zoals boomstammen, stenen en planten om kinderen te leren over de natuur.
Steel plus speeltorencombinatie op school
Multisport met spelende kinderen

Sport- en fitnesszones

Sport- en fitnesszones op scholen moedigen kinderen aan om actief te blijven en hun fysieke gezondheid te verbeteren. Onze oplossingen omvatten:

 • Multisportvelden: Geschikt voor diverse sporten zoals voetbal, basketbal, volleybal en meer. Deze velden zijn duurzaam en kunnen worden aangepast aan de behoeften van de school.
 • Fitnessapparatuur voor jongeren: Speciaal ontworpen outdoor sporttoestellen voor kracht- en cardiotraining, aangepast aan de fysieke capaciteiten van jongeren.
 • Calisthenics en street workout toestellen: Toestellen die jongeren uitdagen om hun kracht, uithoudingsvermogen en flexibiliteit te verbeteren.

Natuurlijke en groene speelplaatsen

Steeds meer scholen kiezen voor ontharding en duurzame speelomgevingen. Onze natuurlijke en groene speeloplossingen omvatten:

 • Natuurlijke speeltoestellen: Zoals Robinia houten speeltoestellen die duurzaam en milieuvriendelijk zijn.
 • Natuurlijke valondergronden: Gebruik van gras, houtsnippers en zand als valondergrond zonder afboordingen, wat zorgt voor een natuurlijke uitstraling en betere waterdoorlatendheid.
 • Waterdoorlatende ondergronden: Zoals EPDM Mulch, een duurzame rubberen gietvloer die de textuur van houtsnippers heeft en in natuurlijke kleuren beschikbaar is. Dit zorgt voor een veilige en milieuvriendelijke speelondergrond.
 • Duurzame materialen: Toepassing van materialen zoals gerecyclede HDPE panelen en recycled composiet palen die zorgen voor een lange levensduur en minimale milieu-impact.
Steel plus speeltorencombinatie op school
Robinia speeltorencombinatie op school VPRB1215

Veiligheid en onderhoud

Veiligheid is een topprioriteit bij het ontwerpen en installeren van speel- en sportzones op scholen. Wij bieden:

 • Veiligheidsnormen: Onze speel- en sporttoestellen voldoen aan de strengste veiligheidsnormen zoals EN 1176 en EN 1177, die de veiligheid van speeltoestellen en valondergronden garanderen.
 • Onderhoudsvriendelijke materialen: Gebruik van duurzame materialen die bestand zijn tegen intensief gebruik en verschillende weersomstandigheden, wat zorgt voor een langere levensduur en minder onderhoud.
 • Regelmatige inspecties: Wij bieden diensten voor regelmatige inspecties en onderhoud om ervoor te zorgen dat de speel- en sportzones veilig en in goede staat blijven.

Bij Dadiplay streven we ernaar om speel- en sportzones op scholen te creëren die de fysieke, sociale en cognitieve ontwikkeling van kinderen bevorderen. Met onze op maat gemaakte oplossingen kunnen we inspelen op de specifieke behoeften van jouw school en bijdragen aan een gezonde en betrokken schoolgemeenschap. Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe wij je kunnen helpen bij het realiseren van je project.