Overzicht van speelsystemen

Onze speelsystemen zorgen ervoor dat alles mogelijk is

Bij Dadiplay streven we ernaar om speelomgevingen te creëren die niet alleen veilig en leuk zijn, maar ook bevorderlijk voor de ontwikkeling van kinderen. Onze speelsystemen zijn ontworpen om kinderen van verschillende leeftijdsgroepen uit te dagen en te inspireren. Ontdek de diversiteit in onze speelsystemen, die elk unieke voordelen bieden voor verschillende speelbehoeften en omgevingen.

Flexibele speelsystemen

Realisatie met SteelPlus en een gegoten rubbervloer topview

Kenmerken: Onze speelsystemen bieden flexibiliteit: ze zijn beschikbaar in verschillende formaten, van systemen met één toren tot uitgebreide configuraties met negen torens. 

Voordelen: Deze flexibiliteit maakt het mogelijk om speelruimtes te creëren die optimaal gebruik maken van de beschikbare ruimte en afgestemd zijn op de behoeften van verschillende gebruikersgroepen, wat bijdraagt aan een verrijkende speelervaring en het bevorderen van sociale interactie en fysieke activiteit.

Natuurlijke speelsystemen

Robinia uitvoering met gegoten rubbervloer

Kenmerken: Onze natuurlijke speelsystemen zijn ontworpen om naadloos op te gaan in hun omgeving, gebruikmakend van duurzame, natuurlijke materialen zoals hout van verantwoorde herkomst. Deze systemen benutten de organische vormen en texturen van het materiaal om een stimulerende en aantrekkelijke speelomgeving te creëren.

Voordelen: Natuurlijke speelsystemen bieden niet alleen een veilige en boeiende speelruimte, maar bevorderen ook een verbinding met de natuur. Ze stimuleren de zintuiglijke ontwikkeling bij kinderen door de variatie in texturen en vormen en dragen bij aan de esthetische waarde van openbare parken, scholen en recreatiegebieden.

Thematische speelstructuren

Crooc speelschip

Kenmerken: Van piratenschepen tot kastelen, onze thematische speelstructuren transformeren elke speelruimte in een wereld van fantasie.

Voordelen: Deze structuren stimuleren niet alleen creatief spel maar helpen ook bij de ontwikkeling van verhaalvaardigheden en samenwerking tussen kinderen.

Avontuurlijke speelplaatsen

Kind op Nettix klimcombinatie

Kenmerken: Deze speelsystemen zijn ontworpen om de verbeelding te prikkelen en avontuurlijk spel te stimuleren. Ze omvatten elementen zoals klimstructuren, touwbruggen en uitdagende parcours.

Voordelen: Ze helpen bij de ontwikkeling van motorische vaardigheden en moedigen kinderen aan om hun grenzen te verleggen in een veilige omgeving.

Inclusieve speeltoestellen

Kind op rolstoelcombinatie

Kenmerken: Ontworpen om toegankelijk te zijn voor kinderen van alle vaardigheidsniveaus, inclusief die met speciale behoeften.

Voordelen: Bevordert inclusiviteit en gelijkheid, zodat kinderen van alle achtergronden samen kunnen spelen en leren.

Klassieke toestellen en speelsystemen

Meisje op veerwip slak

Kenmerken: Onze klassieke speeltoestellen omvatten tijdloze favorieten zoals schommels, glijbanen, zandbakken, en veerwippen. Deze toestellen zijn ontworpen met een focus op duurzaamheid, veiligheid en speelplezier. Ze zijn beschikbaar in een verscheidenheid aan materialen, waaronder metaal, hout, en gerecycled plastic, om te voldoen aan verschillende esthetische en functionele behoeften.

Voordelen: Klassieke speeltoestellen zijn essentieel voor de motorische ontwikkeling van kinderen, het bevorderen van fysieke activiteit en het aanmoedigen van sociaal spel. Ze zijn ontworpen om veilig en toegankelijk te zijn voor kinderen van alle leeftijden, waardoor ze perfect zijn voor gemeenschappelijke speelruimtes, scholen en parken. Door hun bewezen aantrekkingskracht en functionaliteit blijven deze toestellen een centrale rol spelen in het aanbieden van waardevolle speelervaringen.

Duurzame Recycled toestellen

Recycled speeltuin ontwerp

Kenmerken: Onze “Recycled” toestellen zijn vervaardigd uit hoogwaardige gerecyclede materialen, zoals gerecycled plastic en rubber. Deze toestellen zijn ontworpen om zowel milieuvriendelijk als robuust te zijn, en bieden dezelfde speelkwaliteit als traditionele materialen met een lagere ecologische voetafdruk.

Voordelen: Door te kiezen voor gerecyclede materialen helpen onze “Recycled” toestellen niet alleen bij het verminderen van afval in stortplaatsen en oceanen, maar bevorderen ze ook duurzaamheid binnen de gemeenschap. Ze zijn uitermate geschikt voor speelplaatsen die zich richten op milieueducatie en duurzame praktijken. Daarnaast bieden deze toestellen een uitstekende duurzaamheid en vereisen ze minder onderhoud, wat leidt tot langdurige besparingen en minder vervanging.

Waarom kiezen voor Dadiplay speelsystemen?

Onze speelsystemen zijn ontworpen met aandacht voor veiligheid, duurzaamheid en speelwaarde. Elk systeem voldoet aan strikte veiligheidsnormen en is gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen zware speelomstandigheden. Met een breed scala aan ontwerpen en thema’s biedt Dadiplay speeloplossingen die elke gemeenschap kunnen verrijken.

Contacteer ons voor een voorstel op maat.