Speeltoestel kopen

Speeltoestel kopen

Speeltoestel kopen, een zeer ruim en divers aanbod

Een speeltoestel kopen kan bij ons aan zeer aantrekkelijke prijzen. De speeltoestellen zijn er in alle formaten, vormen, kleuren en thema’s. Ze zijn speciaal gemaakt voor openbare speeltuinen en kunnen dus intensief gebruikt worden.
Hierdoor zijn de speeltoestellen uitermate geschikt voor gemeentelijke speeltuinen en speelpleinen, speelparken, horeca, grote speeltuinen, …

Een speeltoestel kopen is een belangrijke aankoop, vraag dus gerust extra informatie aan of vraag een offerte aan. Klik hieronder door naar de productcategorieën.

Een speeltoestel kopen, wat meer informatie

Een speeltoestel kopen kan zowel met installatie als zonder installatie.

Bij zelf-installatie staan we bij met gratis advies en begeleiding. We zorgen ook voor duidelijke handleidingen die het installeren van de speeltoestellen een stuk makkelijker maakt. Bij complexe installaties zoals installaties van een kabelbaan, een groot klimnet, grote torens of de giga speelcombinaties, kunnen we ook één of meerdere plaatsers op de werf voorzien die meehelpen. Een speeltoestel kopen wordt op deze manier een stuk eenvoudiger.

De speeltoestellen die we verkopen zijn speciaal gemaakt voor openbare speeltuinen. Dit wil zeggen dat de speeltoestellen en sporttoestellen zeer intensief gebruikt kunnen worden en gegarandeerd heel wat jaren meegaan. Een speeltoestel kopen moet je met een gerust hart kunnen doen en daardoor geven we ook een uitgebreide garantie.

Bij het kopen van een speeltoestel met er rekening gehouden worden met de beschikbare ruimte. Elk speeltoestel heeft een bepaalde veiligheidszone die obstakelvrij moet zijn. Op de productpagina’s van elk speeltoestel of sporttoestel staat daarom de oppervlakte van de veiligheidszone aangegeven, alsook een 2D plan van de veiligheidszone. Op die manier kan u heel makkelijk nameten als het speeltoestel of sporttoestel in de beschikbare zone past.

Het is ook belangrijk om rekening te houden met de valhoogte van een speeltoestel. Deze valhoogte staat ook steeds aangegeven op de productpagina’s. De aangegeven hoogte is de maximum valhoogte waarvan een kind kan vallen. Rond deze valhoogtes is er een strenge regelgeving die bepaalt welk materiaal geschikt is als valdempende bodem en welk materiaal niet.

Alvorens een speeltoestel te kopen, is het ook mogelijk om een plaatsbezoek aan te vragen. Dan bekijken wij wat de beschikbare zone is voor de speeltoestellen, hoeveel speeltoestellen er in zouden kunnen passen, welke veiligheidszones kunnen overlappen, als de huidige ondergrond al dan niet geschikt is als valondergrond, … Op die manier kan u met gerust hart een speeltoestel kopen of meerdere speeltoestellen kopen.