Speeltoestel kopen

Speeltoestel kopen

Speeltuintoestellen kopen kan bij onze winkel of u kunt ze online bestellen. Onze speeltoestellen zult u steeds aan zeer aantrekkelijke prijzen kopen. De speeltoestellen van Dadiplay kunt u kopen in alle formaten, vormen, kleuren en thema’s. Ze zijn speciaal gemaakt voor openbare speeltuinen en kunnen dus intensief gebruikt worden. Hierdoor zijn de speeltuintoestellen uitermate geschikt voor gemeentelijke speeltuinen en speelpleinen, speelparken, horeca, grote speeltuinen en nog veel meer. Speeltuintoestellen kopen is een belangrijke actie, vraag dus gerust extra informatie of een offerte aan. Klik hieronder door naar de productcategorieën.

Wat meer informatie over het kopen van peeltuintoestellen kopen

Speeltoestellen bij ons kopen of online bestellen kan zowel met installatie als zonder installatie. Bij zelf-installatie staan we u bij met gratis advies en begeleiding. We zorgen ook voor duidelijke handleidingen die het installeren na het kopen van de speeltoestellen een stuk makkelijker maakt. Bij complexe installaties zoals de installatie van een kabelbaan, een groot klimnet, grote torens of de giga speelcombinaties, kunnen we u ook van één of meerdere plaatsers op de werf voorzien die meehelpen. Speeltuintoestellen kopen of online bestellen wordt op deze manier een stuk eenvoudiger.

Speeltuintoestellen volledig op uw maat bestellen

De speeltoestellen die u bij ons kunt kopen, zijn speciaal gemaakt voor openbare speeltuinen. Dat wil zeggen dat de speeltoestellen en sporttoestellen zeer intensief gebruikt kunnen worden en gegarandeerd heel wat jaren meegaan. Speeltuintoestellen kopen of online bestellen moet je met een gerust hart kunnen doen. Daarom geven we ook een uitgebreide garantie.

Speeltuintoestellen bestellen voor elke ruimte

Bij het kopen van speeltoestellen voor een speeltuin moet er rekening gehouden worden met de beschikbare ruimte. Elk speeltoestel heeft een bepaalde veiligheidszone die obstakelvrij moet zijn. Op de productpagina’s van elk speeltoestel of sporttoestel staat daarom de oppervlakte van de veiligheidszone aangegeven, alsook een 2D-plan van de veiligheidszone. Op die manier kunt u heel gemakkelijk nameten of de speeltuintoestellen of de sporttoestellen die u bij ons bent komen kopen in de beschikbare zone passen.

Onze speeltoestellen zijn steeds veilig

Het is ook belangrijk om rekening te houden met de valhoogte wanneer u speeltuintoestellen gaat kopen of online gaat bestellen. Deze valhoogte staat ook steeds aangegeven op de productpagina’s. De aangegeven hoogte is de maximum valhoogte waarvan een kind kan vallen. Rond deze valhoogtes is er een strenge regelgeving die bepaalt welk materiaal geschikt is als valdempende bodem en welk materiaal niet. Zo beschikken wij onder meer over rubberen vloeren voor een speelplaats of speeltuin.

Vraag ons om meer informatie over onze toestellen

Alvorens u speeltoestellen gaat kopen, is het ook mogelijk om een plaatsbezoek aan te vragen. Dan bekijken wij wat de beschikbare zone is voor de speeltoestellen, hoeveel speeltoestellen er in zouden kunnen passen, welke veiligheidszones kunnen overlappen, en of de huidige ondergrond al dan niet geschikt is als valondergrond.  Op die manier kunt u met gerust hart een speeltoestel bestellen of meerdere speeltuintoestellen kopen. Contacteer Dadiplay gerust via het onderstaande contactformulier, via het e-mailadres info@dadiplay.be of via het nummer 09 371 83 80. We vertellen u graag meer over onze diensten.