Ecologische speeltoestellen

✔ Totaalinrichting van speeltuinen

✔ Alle werken in eigen beheer

✔ Conform geldende normen

Ecologische speeltoestellen

Ecologische speeltoestellen zijn de volgende stap naar een groenere wereld. Bij Dadiplay vindt u verschillende mogelijkheden, zoals ecologische klimrekken, wippen, apenbruggen, en speeltorens. Onze ecologische speeltoestellen zijn vervaardigd uit Robinia-hout en zijn uiterst duurzaam, waardoor ze jaren mee kunnen!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

speeltoestel kopen

Ecologische speeltoestellen voor uw speeltuin of speelplaats

Wij beschikken over ecologische speeltoestellen van Robinia. Robiniahout is een duurzame en natuurlijke houtsoort die jarenlang meegaat en dus perfect is voor uw speeltoestellen of sportapparaten. Kom vandaag nog langs om de mogelijkheden te bespreken en laat uw kinderen zich uitleven op kabelbanen, dynamische draaitoestellen, speelpanelen, veerwippen en nog veel meer andere ecologische speeltoestellen. Wij werken graag samen met zowel particulieren als bedrijven en scholen. Wij zijn dus dé perfecte partner voor uw privéspeeltuin of voor een openbare outdoor fitness of speelplaats.

Kom langs voor een gesprek

Kunt u niet wachten om ecologische speeltoestellen te bestellen en te (laten) installeren? Of wilt u een onderhoud laten uitvoeren aan uw huidige speeltuin? Kom dan gerust langs bij ons of neem contact met ons op. Dat doet u door te bellen naar het nummer 09 371 83 80, door een e-mail te sturen naar het e-mailadres info@dadiplay.be of door het contactformulier in te vullen.

Jaarlijks verlof

We zijn gesloten van 13 juli tot en met 4 augustus 2024.

Prijsaanvragen kunnen nog steeds ingediend worden via de website.
Tijdens de verlofperiode ontvangt u met een aantal dagen vertraging uw offerte voor speeltoestellen of sporttoestellen.
Offertes voor grondwerken of valondergronden worden na onze verlofperiode behandeld.