Outdoor speeltuin

✔ Totaalinrichting van speeltuinen

✔ Alle werken in eigen beheer

✔ Conform geldende normen

Outdoor speeltuin

Wilt u speeltoestellen bestellen voor een outdoor speeltuin? Ontdek dan ons uitgebreide aanbod. Dadiplay realiseert uw project van a tot z. Dat wilt zeggen dat wij aan uw zijde staan voor het ontwerp van uw speeltuin, de installatie van de speeltoestellen en de afwerking van uw speeltuin. Met onze jarenlange ervaring zijn we dé ideale partner voor het bestellen en het aanleggen van speeltuigen voor uw outdoor speeltuin.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Klimcombinatie Nettix

Originele speeltuigen bestellen voor uw outdoor speeltuin

Bij ons kunt u meer dan standaard outdoor speelgerief voor uw speeltuin, zoals een schommel of een wip, bestellen. Bij ons vindt u ook boten, kastelen, hindernissenparcours, rolstoeltoegankelijke speelcombinaties, trampolines, kabelbanen en zo veel meer. Uw speeltuin is bovendien pas veilig als u de juiste ondergrond kiest. Ook ons aanbod aan valdempingen is uitgebreid: kies voor een rubberen sportvloer, kunstgras, schors en houtsnippers, rolgrind, enzovoort. Alle speeltoestellen die u bij ons kunt bestellen voor uw outdoor speeltuin, voldoen altijd aan de geldende veiligheidsnormen.

Neem contact op met onze experten voor meer informatie

Wenst u meer informatie over onze manier van werken bij een totaalproject voor speeltuinen of over onze speeltoestellen? Neem dan contact op met onze experten. U kunt ons bereiken via het e-mailadres info@dadiplay.be, via het nummer 09 371 83 80 en via het contactformulier. We koppelen snel naar u terug. Om de levensduur van uw speeltuigen te verlengen, kunt u ons inschakelen voor algemene onderhoudswerken en herstellingen. Wij geven u ook nog mee dat u ook parkmeubilair en sport- en fitnesstoestellen vindt in ons assortiment. Bekijk dus zeker ons volledige aanbod aan gerecycleerde speeltoestellen om uw favoriete outdoor speeltuin te bestellen.  

Jaarlijks verlof

We zijn gesloten van 13 juli tot en met 4 augustus 2024.

Prijsaanvragen kunnen nog steeds ingediend worden via de website.
Tijdens de verlofperiode ontvangt u met een aantal dagen vertraging uw offerte voor speeltoestellen of sporttoestellen.
Offertes voor grondwerken of valondergronden worden na onze verlofperiode behandeld.