Sportkooien

✔ Totaalinrichting van speeltuinen

✔ Alle werken in eigen beheer

✔ Conform geldende normen

Sportkooien

Denkt u eraan sportkooien te laten installeren in uw speeltuin of op de speelplaats? Knoop dan eens een gesprek aan met Dadiplay. Sportkooien zijn oefenvelden voor balsporten met een omheining errond, waardoor de bal niet buiten het sportveld terechtkomt. De hoogte van deze omheining kiest u overigens volledig zelf.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

rubberen buitenvloer

Ons assortiment aan sportkooien

Onze sportkooien zijn perfect voor sporten zoals voetbal, basketbal, volleybal, hockey, tennis, handbal en badminton. We beschikken over pannavelden en multisportvelden en bieden u ook graag verschillende netten en accessoires aan. Bovendien kunt u de sportkooien volledig uit gerecycleerde materialen laten vervaardigen én plaatsen wij ook graag de bodem van rubber enerzijds of kunstgras anderzijds. U vertelt ons wat u wilt en wij zorgen voor de rest!

Contacteer ons om de kooien te laten plaatsen

Wilt u graag een van onze sportkooien of andere speeltoestellen laten installeren? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren en te profiteren van outdoor fitness en sport! U neemt contact met ons op aan de hand van het nummer 09 371 83 80, door een e-mail te sturen naar het e-mailadres info@dadiplay.be of door het contactformulier in te vullen. Wij bezorgen u vervolgens zo snel mogelijk meer informatie over onze sportkooien.