Thematische ontwerpideeën

Eindeloze mogelijkheden om te ontwerpen met een thema

Ontdek de magie van thematisch ontwerpen met Dadiplay. Onze thematische speeltoestellen zijn ontworpen om de verbeelding van kinderen te prikkelen en hen mee te nemen op onvergetelijke avonturen. Of het nu gaat om een piratenschip dat de woeste zeeën trotseert, een kasteel dat ridders en prinsessen verwelkomt, of een jungle die kleine ontdekkingsreizigers uitnodigt om verborgen schatten te vinden, elk thema is zorgvuldig uitgewerkt om een meeslepende ervaring te bieden.

Jungle combinatie met gegoten rubbervloer topview

Een speelcombinatie met Jungle thema. Het thema werd verder versterkt met de aanleg van een gegoten rubbervloer in natuurlijke vormen en kleuren.

Speel en sportsystemen

Een speeltoren met een futuristisch space thema. Het thema werd verder versterkt met de aanleg van een gegoten rubbervloer die het planetenstelsels schetst. Er zijn ook 3D rubber figuren en extra toestellen die het thema versterken.

Robinia speelinrichting met gegoten rubbervloer en figuren

Een Robinia ontwerp met een gegoten rubbervloer die het strand en de zee weergeven. Er wordt gewerkt met verschillende kleuren en figuren in de rubbervloer.

Castillo speelcombinatie met 9 torens

Een gigantische speelcombinatie waar kinderen zich prinsessen en ridders kunnen wanen tijdens het spelen.

Robinia uitvoering met gegoten rubbervloer

Bij dit ontwerp versterkt de combinatie van de gegoten rubbervloer met kunstgras de natuurlijke uitstraling van de speeltuin. Door het gebruiken van figuren zoals bloemen, waterstromen en bladeren, wordt een fantasierijke vloer gecreëerd die kinderen zal aantrekken en het fantasiespel zal verhogen.

Speelcombinatie treinstation

Deze speelcombinatie is een volledig thema op zich. Het is een treinstation waarbij alle details samen een ultiem fantasierijk toestel bezorgen.
Het toestel is bovendien toegankelijk voor rolstoelgebruikers dankzij de hellingen die dan de sporen moeten voorstellen of de spoorwegovergang.

Crooc speelschip

Dit giga speelschip met Scandinavische touch is een volledig thema op zich. In combinatie met de blauwe gegoten rubbervloer wanen kinderen zich in de woeste zee.

Crooc speelcombinatie in een bos

Deze crooc speelcombinatie versterkt het natuurlijk gevoel van de bosomgeving door het gebruik van natuurlijke tinten en het design van Scandinavische boomhutten.

Laat je nog meer inspireren

Niet alleen in de mode-industrie, maar ook in de speeltuin sector veranderen de trends continu, ontdek ze hier.

Een pagina boordevol inspiratie voor speeltuinen en sportzones in alle mogelijke materialen en kleuren. Laat je fantasie de vrije loop.

Ontdek onze klanten en wat we voor jou kunnen betekenen.

Laten we elkaar inspireren

Heb je een thema in gedachten dat je tot leven wil brengen? Bij Dadiplay werken we graag samen met jou om een speelruimte te creëren die niet alleen veilig en functioneel is, maar ook volledig aangepast aan jouw unieke visie. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe we je droomthema kunnen realiseren.